Učenje nemačkog u Austriji

Pohađajte kurs jezika u Austriji, upoznajte zemlju i ljude i uživajte u našoj kulturološkoj ponudi!

Ovde ćete naći škole stranih jezika koje Vam preporučuje Austrijski Institut.

Za dalje informacije morate kontaktirati školu za koju ste zainteresovani. Komunikacija ne ide preko Austrijskog instituta.

ARGE für Weltsprachen - MANDL

Mali i prijatan jezički kamp za decu i mlade (9-18 godina) na tri mesta u Austriji. Moguće je paralelno pohađati nastavu nemačkog i engleskog, 25 časova nedeljno. Ono što "Mandl" kurseve već 50 godina čini pouzdanim izborom jeste zajednički program za slobodno vreme za decu koja govore ali i za one koji ne govore nemački kao i smeštaj u porodičnom okruženju.

DEUTSCHCAMP za decu uzrasta od 10 do 15 godina - jul 2021.

14-odnevni kurs jezika u Puchenstubenu u Donjoj Austriji. Imamo više od 30 godina iskustva. Predivan smeštaj i okolina, porodična atmosfera. Dovedite sina/ćerku i odmarajte se u Austriji dok su oni na kursu. Poslednjeg dana dolazite na završnu prezentaciju i po svoje zadovoljno dete.

Deutschcamps za decu i mlade

Verujte našem 70ogodišnjem iskustvu! young austria nudi kampove za učenje nemačkog za decu i mlade uzrasta od 9 do 17 godina u Austriji! Kreativne jezičke radionice podstiču početnike kao i učenike na višim nivoima; izleti, različite sportske i slobodne aktivnosti i večernji šou-programi na nemačkom jeziku, čine učenje zanimljivim!

Nemački u Gracu

Dobrodošli na Nemački u Gracu! Nudimo kurseve za odrasle u malim grupama tokom cele godine, a tokom leta i kurseve za decu i mlade sa slobodnim i sportskim programima i zabavom. Dodatno: ÖSD-ispiti, kursevi za firme i grupe, pojedinačna nastava, usluge smeštaja.

Centar za jezike univerziteta u Beču

Centar za jezike univerziteta u Beču nudi tokom cele godine kurseve nemačkog jezika za sve nivoe prema zajedničkom evropskom okviru za jezike različitog intenziteta, a tokom letnjih meseci u julu, avgustu i septembru nudi omiljene letnje intenzivne kurseve sa raznovrsnim programima u  Beču i okolini.