Učenje nemačkog u Austriji

Pohađajte kurs jezika u Austriji, upoznajte zemlju i ljude i uživajte u našoj kulturološkoj ponudi!

Ovde ćete naći škole stranih jezika koje Vam preporučuje Austrijski Institut.

Za dalje informacije morate kontaktirati školu za koju ste zainteresovani. Komunikacija ne ide preko Austrijskog instituta.

ARGE für Weltsprachen - MANDL

Mali i prijatan jezički kamp za decu i mlade (9-18 godina) na tri mesta u Austriji. Moguće je paralelno pohađati nastavu nemačkog i engleskog, 25 časova nedeljno. Ono što "Mandl" kurseve već 50 godina čini pouzdanim izborom jeste zajednički program za slobodno vreme za decu koja govore ali i za one koji ne govore nemački kao i smeštaj u porodičnom okruženju.

DEUTSCHCAMP für KINDER im Alter von 10 bis 15 Jahren – JULI 2020

14- oder 20-tägiger internationaler Ferienkurs in Puchenstuben in Niederösterreich. Wir haben mehr als 30 Jahre Erfahrung. Wunderschöne Unterkunft und Umgebung, familiäre Atmosphäre. Bringen Sie Ihren Sohn / Ihre Tochter und machen Sie Urlaub in Österreich, am letzten Tag kommen Sie zur Abschlusspräsentation und übernehmen Ihr zufriedenes Kind.

Campus Austria

Campus Austria, udruženje privatnih škola nemačkog jezika za strance u Austriji, sadrži sveobuhvatnu ponudu kurseva tokom raspusta, intenzivnih kurseva i letnjih kampova širom Austrije.

Deutschcamps za decu i mlade

Verujte našem 70ogodišnjem iskustvu! young austria nudi kampove za učenje nemačkog za decu i mlade uzrasta od 9 do 17 godina u Austriji! Kreativne jezičke radionice podstiču početnike kao i učenike na višim nivoima; izleti, različite sportske i slobodne aktivnosti i večernji šou-programi na nemačkom jeziku, čine učenje zanimljivim!

Nemački u Gracu

Dobrodošli na Nemački u Gracu! Nudimo kurseve za odrasle u malim grupama tokom cele godine, a tokom leta i kurseve za decu i mlade sa slobodnim i sportskim programima i zabavom. Dodatno: ÖSD-ispiti, kursevi za firme i grupe, pojedinačna nastava, usluge smeštaja.

Diplomatska akademija Beč

Diplomatska Akademija u Beču svake godine u avgustu mesecu organizuje Letnju školu nemačkog jezika i austrijske kulture za odrasle (18+). U ambijentu internacionalnog kampusa organizuje se intenzivna nastava nemačkog jezika u trajanju od 4 nedelje, a nude se i predavanja o politici, istoriji i kulturi u Austriji. Program je obogaćen zajedničkim ekskurzijama i izletima (obilazak grada, UN, kurs valcera, muzeji, degustacija vina, izlet u Burgenland...) . Nastava se odvija u malim grupama, a program vode visokokvalifikovani profesori. Kurs se moze rezervisati kao celodnevna ili poludnevna nastava, kao i paušalni aranžman sa smeštajem i polupansionom. Za sva pitanja na raspolaganju Vam stoji tim Diplomatske akademije!

Međunarodni kulturni institut (IKI)

Na  Međunarodnom kulturnom institutu (IKI) koji se nalazi u srcu Beča možete intenzivno da učite nemački tokom cele godine. IKI je i ispitni centar za polaganje ispita za Austrijsku jezičku diplomu (ÖSD), a u ponudi ima i specijalne kurseve priprema za polaganje ovih ispita.

Learning Events

Learning Events insistira na zabavnom učenju nemačkog jezika. Kursevi nemačkog jezika koji imaju dalekosežniji efekat i koji su zanimljivi. U obimnu ponudu ubrajamo: kampove za mlade, nedeljne kurseve za školarce i studente, seminare za profesore nemačkog jezika.

Jezički centar nemački u Austriji

U jezičkom centru Alpe-Adria-Univerziteta u Klagenfurtu/Celovecu tokom cele godine se organizuju intenzivni kursevi nemačkog jezika na svim nivoima i to u jedinstvenom okruženju, u samoj blizini prelepog jezera Wörthersee. Mnoštvo rekreativnih aktivnosti koje svakodnevno prate letnje kurseve učiniće nezaboravnim Vaš boravak u Koruškoj. Učenje nemačkog u ovakvom ambijentu sigurno je prijatnije nego vrelina  velegradskog asfalta!

Centar za jezike univerziteta u Beču

Centar za jezike univerziteta u Beču (raniji WIHOK) nudi tokom cele godine kurseve nemačkog jezika za sve nivoe prema zajedničkom evropskom okviru za jezike različitog intenziteta, a tokom letnjih meseci u julu, avgustu i septembru nudi omiljene letnje intenzivne kurseve sa raznovrsnim programima u  Beču i okolini.