Nemački jezik, Kurs nemačkog jezika, Učenje nemačkog jezika u Beogradu

 • INTENZIVNI KURSEVI ZA ODRASLE!

  INTENZIVNI KURSEVI ZA ODRASLE!

  Savladajte nemački sa nekim od naših ubrzanih kurseva za nivoe A1, A2, B1 i B2! Ceo nivo B1 ili B2 za samo 3 meseca!

  POGLEDAJTE PONUDU
 • STANDARDNI KURSEVI NEMAČKOG ZA ODRASLE

  STANDARDNI KURSEVI NEMAČKOG ZA ODRASLE

  Standardni kursevi nemačkog za odrasle počinju 20./21.2.2024. Nastava se odvija dva puta nedeljno preko aplikacije zoom. 

  POGLEDAJ PONUDU

 • ISPITI ZA ZVANIČNU AUSTRIJSKU JEZIČKU DIPLOMU ÖSD

  ISPITI ZA ZVANIČNU AUSTRIJSKU JEZIČKU DIPLOMU ÖSD<br />

  Na našem institutu imate mogućnost da polažete za sertifikat nemačkog ÖSD, i to od A1 do C1 nivoa!

  POGLEDAJTE PONUDU
 • INDIVIDUALNA PRIPREMA ZA ISPIT

  INDIVIDUALNA PRIPREMA ZA ISPIT

  Želite da se pripremite za polaganje ÖSD ispita? Potrebni su Vam saveti iskusnog ispitivača? Onda se prijavite za individualne pripremne časove!

  POGLEDAJ PONUDU

 • KURSEVI NEMAČKOG ZA DECU

  KURSEVI NEMAČKOG ZA DECU<br />

  Kursevi nemačkog za decu počinju od 24.2. Nastava se odvija jednom nedeljno nedeljno u našim učionicama tokom tri meseca. Upis je u toku!

  POGLEDAJTE PONUDU
 • KURSEVI NEMAČKOG ZA TINEJDŽERE

  KURSEVI NEMAČKOG ZA TINEJDŽERE

  Kursevi nemačkog za mlade (13-17 godina) počinju od 24.2. Nastava se odvija dva puta nedeljno po 90 minuta tokom tri meseca. 

  POGLEDAJ PONUDU

 

Poštovani kandidati,

Sertifikati sa ispita održanog 16.11. i 14.11.kao i svi sertifikati iz svih rokova pre tog su stigli.


Sertifikati se mogu preuzeti na institutu ponedeljkom, utorkom, sredom, četvrtkom i petkom 11:00 do 13:00.


Ukoliko će neko drugi doći po sertifikat umesto Vas molimo da nas o tome obavestite na mejl beograd@oei.rs ili Vam možemo poslati sertifikat kurirskom službom. Ukoliko želite da Vam sertifikat bude poslat kurirskom službom, molimo Vas da pošaljete mejl na beograd@oei.rs sa sledećim informacijama: ime i prezime, nivo za koji ste polagali i datum polaganja, adresa, mesto sa poštanskim brojem i kontakt telefon.

Diplome se šalju D-Express kurirskom službom o Vašem trošku i to isključivo na teritoriji Republike Srbije.  Napominjemo da čekanje na sertifikat, u zavisnosti od adrese na koju se šalje, može potrajati i par dana. 

Slanje diploma vrši se jednom nedeljno, i to sredom. Svi koji pošalju zahtev za slanje diplome do 20h utorkom, mogu očekivati slanje diplome sredom.

 

 

 

GODIŠNJI IZVEŠTAJ AUSTRIJSKOG INSTITUTA

2022. godinu obeležili su, između ostalog, 25. godišnjica Austrijskog instituta, poseta i priprema međunarodne konferencije za nastavnike nemačkog u Beču, razvijanje naših onlajn kurseva i specijalne ponude za stručne kurseve nemačkog. U aktuelnom godišnjem izveštaju možete pročitati i intervjue sa dva veoma iskusna asistenta sa naših instituta, anketu o našim ... sprint kursevima i videti koliko su raznovrsni časovi nemačkog na Austrijskom institutu!

POGLEDAJTE OVDE KAKO IZGLEDA UČENJE NEMAČKOG U NAŠIM VIRTUELNIM UČIONICAMA!

 

Živite u Beogradu, ali Vam nije zgodno da pohađate nastavu na Austrijskom institutu ili pak ne živite u Beogradu? U oba slučaja ste opet u mogućnosti da pohađate neki od kurseva Austrijskog instituta.

Grupni onlajn kursevi Austrijskog instituta održavaju se preko online platforme Zoom. Sve što Vam je potrebno je kompjuter, stabilna internet veza i integrisana kamera. 
Vi ćete zajedno sa drugim polaznicima čitati, slušati tekstove, voditi razgovore, a nastavnik će zdušno pratiti Vaš napredak u učenju i davati Vam neophodne savete.

UPUTSTVO ZA PRISTUPANJE VIRTUELNOJ UČIONICI AUSTRIJSKOG INSTITUTA

 

Ovde ćete naći detaljno uputstvo za pristup a za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju na beograd@oei.rs.